Bo czekolada jest najlepsza!!
Składniki suche:
2 filiżanki mąki,
4 łyżki kakao,
1 łyżeczka sody i soli,
2 kostki startej gorzkiej czekolady.
Składniki mokre:
4 łyżki oliwy migdałowej
4 łyżki miodu (ja użyłam słodzik)
1 łyżeczka aromatu waniliowego
1 łyżka octu (użyłam jabłkowy)
ok. 250 ml wody
Suche składniki przesiać a mokre połączyć ze sobą i dodać do suchych składników.
Starannie wymieszać i przełożyć do foremki wyłożonej pergaminem.
Piec w 150 stopniach przez 30-40 min.
Składniki suche:
2 filiżanki mąki,
4 łyżki kakao,
1 łyżeczka sody i soli,
2 kostki startej gorzkiej czekolady.
Składniki mokre:
4 łyżki oliwy migdałowej
4 łyżki miodu (ja użyłam słodzik)
1 łyżeczka aromatu waniliowego
1 łyżka octu (użyłam jabłkowy)
ok. 250 ml wody
Suche składniki przesiać a mokre połączyć ze sobą i dodać do suchych składników.
Starannie wymieszać i przełożyć do foremki wyłożonej pergaminem.
Piec w 150 stopniach przez 30-40 min.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz